Acne

Wat is acne?

Acne vulgaris is een medische term voor jeugdpuistjes. Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij de een zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening die veel psychische problemen kan geven. Acne kan soms ook na de puberteit blijven ontstaan of pas op volwassen leeftijd beginnen.

 

Hoe ontstaat acne?

Acne ontstaat door een ontsteking van de huid rondom de talgklieren. Bij het ontstaan van acne kunnen verschillende factoren een rol spelen. Meestal begint het in de puberteit wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat.

Acne is er in veel verschillende vormen en bij iedere persoon is het ook anders. Daarom wordt er ook nooit een standaard behandeling uitgevoerd. Tijdens de behandeling wordt de huid geanalyseerd en de eventuele oorzaak achterhaald. De behandeling zal voornamelijk bestaan uit het reinigen van de huid en het verwijderen van de mee-eters en ontstekingen. Verder krijgt u een gratis thuisadvies. De behandelingen geven het beste resultaat in kuurverband. Er wordt een indicatie gemaakt hoeveel behandelingen u nodig heeft om het gewenste resultaat te behalen. U bent altijd welkom voor een gratis intake gesprek. Kijk voor meer informatie bij foto’s en prijslijst.

 

 

Recensies
 • Pleunis:
  Familieweekend in parc Ganuenta. De mannen naar het voetbalmuseum, de dames (6 stuks, in de leeftijd van 9 tot 76)… »
 • Simonne Geyskens:
  Graag wil ik u en de twee meisjes nogmaals bedanken voor die schoonheid- en wellnessbehandeling tijdens mijn verblijf in Parc… »
 • Marjolein van Keulen:
  Ik vind het resultaat van de microblading behandeling erg mooi. Het ziet er natuurlijk uit. Als je een beetje onzeker… »
 • Wilma Klaasse:
  Ik zat er al een tijdje over te denken om iets aan mijn wenkbrauwen te laten doen met microblading. En…..ik… »
 • Ina Heijnsdijk:
  Het is al weer een aantal weken geleden dat ik mijn wenkbrauwen heb laten behandelen doormiddel van microblading. Veel positieve… »
 • Corien:
  k had verschillende pigmentvlekjes in mijn gezicht waarvan één grotere vlek op mijn slaap. Gelijk na het behandelen werden de… »
 • Mariete:
  Wie mooi wil zijn moet een heel klein beetje pijn lijden…. Maar dat is zo over maar een paar mooie… »
 • Sophie:
  Drie weken geleden heb ik mijn wenkbrauwen (pijnvrij!) door Nadia laten behandelen en het resultaat is kort gezegd ideaal! Sinds… »
 • Anita Stoel:
  en paar weken geleden heb ik mijn wenkbrauwen laten behandelen mbv microblading en ik ben erg tevreden over het resultaat…. »
 • Irene Krachten:
  Bedankt voor de heerlijke calm down behandeling op Parc Ganuenta. Het was voor mijn schoonmoeder een echte verrassing. »
Meld je aan voor de nieuwsbrief