AHA Peeling

AHA Peelings

AHA peelings, oftewel fruitzuurpeelings, worden gebruikt om de hoornlaag te verdunnen en de celdeling te stimuleren. De peelings kunnen worden gebruikt als toevoeging bij een anti-agingbehandeling, ter opfrissing van de huid of bij een acnebehandeling. De AHA peelings van Dr. Baumann zijn er in 3 verschillende percentages. 10%, 20% en 30%. Afhankelijk van uw huidtype wordt er een percentage gekozen. Er kan in kuurverband gewerkt worden om het beste resultaat te behalen. Vaak wordt deze behandeling ook gecombineerd met de bindweefselmassage of microneedling. Het beste resultaat wordt behaald als u ook de thuisverzorgingsproducten van Dr. Baumann gebruikt om de werking van de peeling te ondersteunen.

Na de behandeling en tijdens de kuur is het sterk aan te raden UV stralen te vermijden. De hoornlaag is verdund en de huid is niet meer goed beschermd tegen deze straling. De behandelingen zijn dus het beste te ondergaan in de wintermaanden.

Wilt u weten welke behandeling het beste bij u past? Maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Kijk voor meer informatie bij foto’s en prijslijst.

 

 

Recensies
 • Pleunis:
  Familieweekend in parc Ganuenta. De mannen naar het voetbalmuseum, de dames (6 stuks, in de leeftijd van 9 tot 76)… »
 • Simonne Geyskens:
  Graag wil ik u en de twee meisjes nogmaals bedanken voor die schoonheid- en wellnessbehandeling tijdens mijn verblijf in Parc… »
 • Marjolein van Keulen:
  Ik vind het resultaat van de microblading behandeling erg mooi. Het ziet er natuurlijk uit. Als je een beetje onzeker… »
 • Wilma Klaasse:
  Ik zat er al een tijdje over te denken om iets aan mijn wenkbrauwen te laten doen met microblading. En…..ik… »
 • Ina Heijnsdijk:
  Het is al weer een aantal weken geleden dat ik mijn wenkbrauwen heb laten behandelen doormiddel van microblading. Veel positieve… »
 • Corien:
  k had verschillende pigmentvlekjes in mijn gezicht waarvan één grotere vlek op mijn slaap. Gelijk na het behandelen werden de… »
 • Mariete:
  Wie mooi wil zijn moet een heel klein beetje pijn lijden…. Maar dat is zo over maar een paar mooie… »
 • Sophie:
  Drie weken geleden heb ik mijn wenkbrauwen (pijnvrij!) door Nadia laten behandelen en het resultaat is kort gezegd ideaal! Sinds… »
 • Anita Stoel:
  en paar weken geleden heb ik mijn wenkbrauwen laten behandelen mbv microblading en ik ben erg tevreden over het resultaat…. »
 • Irene Krachten:
  Bedankt voor de heerlijke calm down behandeling op Parc Ganuenta. Het was voor mijn schoonmoeder een echte verrassing. »
Meld je aan voor de nieuwsbrief