Fillers

Fillers
 
Naarmate we ouder worden neemt de stevigheid en elasticiteit van de huid af. Het hyaluronzuur wat zich in de huid bevindt wordt minder. Dit uit zich in huidverslapping, rimpels en plooien. Door middel van hyaluronzuur fillers kunnen rimpels die u storend vindt worden opgevuld. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof en is 100% afbreekbaar. Dit betekend dat het door het eigen lichaam weer wordt afgebroken. Het resultaat is ongeveer zichtbaar voor 6-9 maanden of zelfs langer. Dit is afhankelijk van de conditie en gezondheid van de huid. Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar. Wel kan de huid nog wat rood zijn. 

De hoeveelheid hyaluronzuur wat nodig is om een rimpel op te vullen is heel erg verschillend per persoon en gebied. Hoe dieper of groter de rimpel/ plooi is hoe meer ml er nodig is. Om een duidelijke inschatting te krijgen van wat er nodig is en wat de kosten kunt u een afspraak maken voor een intake gesprek.  
 
De behandeling wordt uitgevoerd met de Pistor Eliance Mesogun. Dit apparaat zorgt ervoor dat het hyaluronzuur op alle plaatsen gelijkmatig verdeeld wordt en op de zelfde diepte wordt ingespoten. 

Om een indicatie te krijgen van de kosten per zone kunt u kijken bij prijslijst. 

De behandeling is geschikt voor:
– Fronsrimpels
– Kraaienpootjes
– Neus- lippenplooi
– Lijntjes rond de mond/ rokerslijntjes 

De behandeling is niet toegestaan bij:
– Zwangerschap
– Het slikken van bloedverdunners
– Medicijnen die invloed hebben op de bloedstolling/ wondgenezing 
– Diabetes of mensen met hartritmestoornissen (in overleg met arts)
 
Voor meer informatie over de behandeling kunt u terecht bij foto’s en prijslijst.
Recensies
 • Pleunis:
  Familieweekend in parc Ganuenta. De mannen naar het voetbalmuseum, de dames (6 stuks, in de leeftijd van 9 tot 76)… »
 • Simonne Geyskens:
  Graag wil ik u en de twee meisjes nogmaals bedanken voor die schoonheid- en wellnessbehandeling tijdens mijn verblijf in Parc… »
 • Marjolein van Keulen:
  Ik vind het resultaat van de microblading behandeling erg mooi. Het ziet er natuurlijk uit. Als je een beetje onzeker… »
 • Wilma Klaasse:
  Ik zat er al een tijdje over te denken om iets aan mijn wenkbrauwen te laten doen met microblading. En…..ik… »
 • Ina Heijnsdijk:
  Het is al weer een aantal weken geleden dat ik mijn wenkbrauwen heb laten behandelen doormiddel van microblading. Veel positieve… »
 • Corien:
  k had verschillende pigmentvlekjes in mijn gezicht waarvan één grotere vlek op mijn slaap. Gelijk na het behandelen werden de… »
 • Mariete:
  Wie mooi wil zijn moet een heel klein beetje pijn lijden…. Maar dat is zo over maar een paar mooie… »
 • Sophie:
  Drie weken geleden heb ik mijn wenkbrauwen (pijnvrij!) door Nadia laten behandelen en het resultaat is kort gezegd ideaal! Sinds… »
 • Anita Stoel:
  en paar weken geleden heb ik mijn wenkbrauwen laten behandelen mbv microblading en ik ben erg tevreden over het resultaat…. »
 • Irene Krachten:
  Bedankt voor de heerlijke calm down behandeling op Parc Ganuenta. Het was voor mijn schoonmoeder een echte verrassing. »
Meld je aan voor de nieuwsbrief