Parc Ganuenta

Parc Ganuenta

Misschien staat u op het punt één van de 6-, 10- of 12-persoons wellnesswoningen te boeken op het mooie Parc Ganuenta of heeft u zojuist al een boeking gemaakt. Het park heeft uw aandacht waarschijnlijk getrokken vanwege de luxe die de woningen u te bieden hebben.

Met de sauna, whirlpool, sunshower en inpandig zwembad (12-persoons) waant u zichzelf in een wellnessresort, maar dan helemaal privé. Samen met uw partner, gezin, familie of vrienden kunt u genieten van alle luxe, in alle rust.

De dames van Novelty Wellness bieden u de mogelijkheid uw wellnessbeleving compleet te maken. In uw woning op het park verzorgen zij arrangementen die vooral gericht zijn op het onthaasten, ontstressen, ontspannen, want dat is toch waar u naar uit kijkt tijdens uw vakantie. Pure verwennerij zonder uw huis uit te moeten. Wat een luxe! Stelt u zich eens voor, zo uit de sauna of het zwembad de behandelstoel in om te genieten van een (duo)behandeling naar keuze. Na de behandeling kunt u heerlijk tot uzelf komen, u hoeft immers de deur niet meer uit. Dit noemen wij het ultieme genieten!

Novelty heeft voor u verschillende arrangementen samengesteld. Natuurlijk zijn de arrangementen aan te passen naar uw wensen, want misschien heeft u iets speciaals te vieren tijdens het verblijf op Parc Ganuenta, bv een jubileum, een jarige, of een vriendinnenweekend of vrijgezellenfeest, of gewoon iemand verrassen tijdens uw verblijf, veel is mogelijk!

 

Recensies
 • Pleunis:
  Familieweekend in parc Ganuenta. De mannen naar het voetbalmuseum, de dames (6 stuks, in de leeftijd van 9 tot 76)… »
 • Simonne Geyskens:
  Graag wil ik u en de twee meisjes nogmaals bedanken voor die schoonheid- en wellnessbehandeling tijdens mijn verblijf in Parc… »
 • Marjolein van Keulen:
  Ik vind het resultaat van de microblading behandeling erg mooi. Het ziet er natuurlijk uit. Als je een beetje onzeker… »
 • Wilma Klaasse:
  Ik zat er al een tijdje over te denken om iets aan mijn wenkbrauwen te laten doen met microblading. En…..ik… »
 • Ina Heijnsdijk:
  Het is al weer een aantal weken geleden dat ik mijn wenkbrauwen heb laten behandelen doormiddel van microblading. Veel positieve… »
 • Corien:
  k had verschillende pigmentvlekjes in mijn gezicht waarvan één grotere vlek op mijn slaap. Gelijk na het behandelen werden de… »
 • Mariete:
  Wie mooi wil zijn moet een heel klein beetje pijn lijden…. Maar dat is zo over maar een paar mooie… »
 • Sophie:
  Drie weken geleden heb ik mijn wenkbrauwen (pijnvrij!) door Nadia laten behandelen en het resultaat is kort gezegd ideaal! Sinds… »
 • Anita Stoel:
  en paar weken geleden heb ik mijn wenkbrauwen laten behandelen mbv microblading en ik ben erg tevreden over het resultaat…. »
 • Irene Krachten:
  Bedankt voor de heerlijke calm down behandeling op Parc Ganuenta. Het was voor mijn schoonmoeder een echte verrassing. »
Meld je aan voor de nieuwsbrief